Followers

Monday, 9 April 2012

MY TRUELY FATHER
Ni Abah yg paling mimi sayang sekali. NAMA: AZMI BIN MOHD NOOR
                                                               UMUR:50 TAHUN

                                                               TINGGAL: JENGKA, PAHANG
                                                               I/C : nak gtau gk ke ? LOL :P
mcm biodata plak kn. huhu. mimi sayang sangat abah mimi. ha untuk pengetahuan korang bufday die sama ngan siti nurhaliza. so no wonder la hensem cam dato siti . hehe . dari kecik sampai la sekarang tak pernah abah pukul mimi ( SEKALI JE ABAH PUKUL MASA GADUH NGAN SEPUPU..hheee kantoi ) . lepas tu smpai sekarang abah nak jentik pon tidak . abah sngat sporting. tak pernah marah mimi langsung . apa yang mimi buat semua dia sokong. buat benda yang kearah kebaikan . 
sedih sangat sekarang sebab da jarang sangat nak jumpa abah. abah pun bz ngan kerja dia. mimi pun bz ngan study pe sume. mungkin kejayaan mimi kat kolej atas berkat doa dari abah . kakak syang abah sangat . tak ada orang yang boleh ganti abah macam mana pun . even mimi ade ayah tiri tapi abah always in my heart . jangan risau abah . kalau tak ada sapa2 nak jaga abah . kakak akan jaga abah sampai bila2. luv u so much . I'm SO GRATEFUL to be Abah daugther, 

LUPA LAK . yang baju kuning tu la adek mimi . NURUL IZATIE namanya. actually nama kami memang abah yang tambah "E" nk melambangkan kami nie anak MIE AYAM . AZMI- mie AYAM-sebab abah tauke ayam . ahhaha . zati nie baru je pas spm . DPT 6A 3B . woo.. mmg berbgge gle lahh . die nie sedikit annoying. bila gduh je . nk putuskan hubungan dengan kakak . then . bila da rindu. minx maaf lah .. kami dua beradik je sama ayah sama mak . so kami sangat saling sayang menyayangi . angah, kakak sayang angah , nanti kau je lah yang tolong jaga akak kalau akak sakit nanti . 




MY TRUELY MOM

hee nie lah mak saya. aka OVER . hahaha NAMA:MUJI BT MAT DIAH
                                                                    UMUR: 43 TAHUN

                                                                    TINGGAL: BANGSAR KUALA LUMPUR
                                                                    i/c: ?? nak jugak ke . (mimi nie )
once again. this one my angel . nak mintak duit . mintak makan . mintak manja. hahah . :D mak memang sangat sporting gle ngn kami . dan sgt outspoken lahh . mulut tak leh nak kalah . 
mak memang suke membebel2. sakit telinga di buatnya. tapi dengarkan je la. sebab apa yang die cakap pun ada baiknya . mak nie orang terengganu . bila kat rumah cakap orang KeyyELLL
bila balik kampung je . ha kuor sume loghat ganu dia. pure ganu la kate kn . kecek ganu la weh . 
hhhahha . mak nie memang tak nak kalah . dia memang sangat fashionable . mcm ANAK die la.. haha :D . ape 2 je yg dipakai oleh mak mesti branded. sebab katanya bila pakai barang yang ori nie tahan lama. kalau beli kat pasar malam tu , pakai sekali ke dua kali ke da koyak, lusuh, kaler pudar dan semacam lagi laa. mak nie masak memang best + tak berapa nak best . Paling sedap die masak gulai lemak nenas + udang . aish . lapa la plak. rindu makk. walaupun mak banyak menyakitkn aty . tp i still love her badly lah .. muah .. kau lah mak yang tak ada pengganti muahh .

P/S: actually kan fmily mimi nie da dvorced. sejak mimi 4tahun lagi . mimi ade abah tiri nama MAHANIF (TRUELY MMG MIMI XSKE DIE) then mimi ade ibu tiri yang mimi syg sgt (NORMALA) . ibu baik sangat jaga kami 9 tahun . sayang ibu .

 

No comments:

Post a Comment